Hoofdpagina | Inloggen | Registreren | Help | Contact | 2 Chatters online

Welkom op Fast de leukste Community van Nederland!!


Uw advertentie op de site laten mee draaien boven in de chat en op de inlog pagina's
Dat kan voor maar 5 euro per maand! Voor meer info Klik hier

Fast-chat.nl

Welkom op de leukste en de gezelligste chat voor uw pc & mobiel, maar ook voor jong (16+) en oud. U kunt als gast een kijkje nemen maar er kan ook gratis een account aangemaakt worden.Neem toch ook een kijkje, de chat kan u vriendschap, contacten, en gezellige gesprekken bieden. Daarnaast kunt u ook nog andere leuke dingen vinden op onze site, zo kunt u prive berichten sturen, veel leuke foto's uploaden, en zo kunt u ook gebruik maken van onze leuke en grappige smileys.

U kunt bij ons ook VIP worden, dit houd in een 2.20 te betalen dit word geheel gebruikt voor de chat. Zo kunt u meer foto's uploaden, eigen VIP smileys plaatsen, privé berichten sturen via de algemene chat.

Voor klachten:
Bij een ongepast chatgedrag van een member kun je de Admin een inbox bericht sturen of contact formulier gebruiken met de nicknaam van de chatter, het gedrag kan dan gecontroleerd worden in het chathistory. Bij klachten over pedofielie en kinderporno wordt je naam, IP-adres en emailadres gemeld bij de politie! Fast-chat.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de schade die onderling aan elkaar wordt aangebracht, chatten is geheel je eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren dan ook om geen gegevens van jezelf op de chat te zetten. Fast-chat.nl heeft ten alle tijden het recht om je de toegang tot de chat te ontzeggen en we zijn niet verplicht om uitleg te geven. De Admin gaat niet in discussie over de regels.Voor vragen kan je het contact formulier invullen.

Misbruik van het contact formulier en/of de Admin inbox word gestraft!

Het is niet toegestaan om foto's op je profiel te plaatsen die teveel bloot vertonen , deze kunnen worden verwijderd, erotisch is wel toegestaan tot op een zekere hoogte.

Adventeer!
Uw advertentie hier
Dat kan voor maar 5 euro per maand!

Klik hier